Ηθικό Εμπόριο: Καλές πρακτικές Κ.Αλ.Ο.

Το Κέντρο Στήριξης Κ.Αλ.Ο. Μαγνησίας διοργανώνει τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021, στις 19:30online εκδήλωση προβολής καλών πρακτικών με τίτλο «Ηθικό Εμπόριο: Καλές πρακτικές Κ.Αλ.Ο.».

Το ηθικό, αλληλέγγυο και δίκαιο εμπόριο είναι συνυφασμένο με το προϊόν στο οποίο γίνεται το εμπόριο, με την απόδοση της αξίας και της αλληλέγγυας στήριξης προς τον παραγωγό, με μια ιδιαίτερη αναγνώριση δικαιωμάτων στον καταναλωτή, με μια ιδιαίτερη στάση απέναντι στην ίδια την εμπορική διαδικασία. Διαφάνεια. Αξιοπιστία. Κύκλος αλληλεγγύης παραγωγού και χρήστη. Και όλα αυτά μέσα στην κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία. Γίνεται; Ναι, γίνεται. Ελάτε για να μάθουμε το πώς!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δωρεάν μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Απαραίτητη η εγγραφή σας! Εγγραφείτε ακολουθώντας το σύνδεσμο https://forms.gle/mBzcpVAnEmHx9PAn9 , ώστε να λάβετε το link συμμετοχής.

 

H λειτουργία του Κέντρου Στήριξης Κ.Αλ.Ο. Μαγνησίας πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Κέντρα Στήριξης της Κ.ΑΛ.Ο.». Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014- 2020».