Η κοινωνική επιχειρηματικότητα πάει Δεύτερο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Βόλου

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, στις 19:30, η κοινωνική επιχειρηματικότητα πάει 2ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Βόλου!

Το Κέντρο Στήριξης Κ.Αλ.Ο. Μαγνησίας, διοργανώνει την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, στις 19:30, εκδήλωση προβολής καλών πρακτικών με τίτλο «Καλές πρακτικές κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας».

Σκοποί της εκδήλωσης θα είναι η προβολή παραδειγμάτων βιώσιμων κοινωνικών επιχειρήσεων στο Νομό Μαγνησίας και στην ευρύτερη Περιφέρεια Θεσσαλίας, η ευαισθητοποίηση σχετικά με τους περιορισμούς και την δυνατότητες επιχειρηματικών εγχειρημάτων στο πλαίσιο της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας και η ενημέρωση σχετικά με το θεσμικό πλαίσιο της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας.

Θα ακολουθήσει συζήτηση και διανομή ενημερωτικού υλικού για την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία. Το θεματικό εργαστήριο θα λήξει με την παρουσίαση της λειτουργίας του Κέντρου Στήριξης Κ.Αλ.Ο Μαγνησίας.

Η εκδήλωση προβολής καλών πρακτικών θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του 2ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Βόλου, Κασσαβέτη 3, με την ευγενική συνδρομή της διεύθυνσης του σχολείου. Η είσοδος για τους σπουδαστές θα είναι ελεύθερη. Πληροφορίες 2421300003, [email protected]