Θεματικό εργαστήριο στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Το Κέντρο Στήριξης Κ.Αλ.Ο. Μαγνησίας, διοργανώνει την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, στις 17:00, θεματικό εργαστήριο με τίτλο «Κοινωνική επιχειρηματικότητα και ειδικές ομάδες» με συμμετέχοντες εκπαιδευόμενους του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου.

Σκοποί της εκδήλωσης θα είναι παρουσίαση του θεσμικού και νομικού πλαισίου της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, και των δυνατοτήτων που παρέχει για την κοινωνική επιχειρηματική δραστηριοποίηση ειδικών ομάδων του πληθυσμού. Θα πραγματοποιηθούν επίσης βιωματικές ασκήσεις επίγνωσης της κοινωνικής επιχειρηματικής ταυτότητας.

Θα ακολουθήσει συζήτηση και διανομή ενημερωτικού υλικού για την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία. Το θεματικό εργαστήριο θα λήξει με την παρουσίαση της λειτουργίας του Κέντρου Στήριξης Κ.Αλ.Ο Μαγνησίας.

Το θεματικό εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου, στην οδό Επτά Πλατανίων 16, με την ευγενική συνδρομή της διεύθυνσης του σχολείου. Η είσοδος για τους εκπαιδευόμενους θα είναι ελεύθερη. Πληροφορίες 2421300003, [email protected]