Μη κερδοσκοπικός τομέας: Καλές πρακτικές Κ.Αλ.Ο.

Το Κέντρο Στήριξης Κ.Αλ.Ο. Μαγνησίας διοργανώνει την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021, στις 18.00online εκδήλωση προβολής καλών πρακτικών με τίτλο «Μη κερδοσκοπικός τομέας: Καλές πρακτικές Κ.Αλ.Ο.».

Οργανισμοί, επιχειρήσεις, εταιρείες με σκοπό όχι το κέρδος αλλά την ανακούφιση κοινωνικά πιεσμένων ομάδων και την κάλυψη κοινωνικών κενών. Εκπαίδευση. Αντιμετώπιση της φτώχειας. Διαχείριση του προσφυγικού. Προστασία κοινωνικών αναγκών. Ένας παρεξηγημένος τομέας που ξαναβρίσκει την ταυτότητά του. Μια αληθινή «αποστολή» μέσα στην κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία. Ποιοι είναι; Τι κάνουν; Γιατί διαλέγουν την Κ.Αλ.Ο.; Ελάτε να μάθουμε μαζί!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δωρεάν μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Απαραίτητη η εγγραφή σας! Εγγραφείτε ακολουθώντας το σύνδεσμο https://forms.gle/8egZMaDd7VydisrGA, ώστε να λάβετε το link συμμετοχής.

 

H λειτουργία του Κέντρου Στήριξης Κ.Αλ.Ο. Μαγνησίας πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Κέντρα Στήριξης της Κ.ΑΛ.Ο.». Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014- 2020».